top of page

12 UGERS  BUSINESS COACHING

Fra Dagdrømme til selvstændig

På dette 12 ugers online 1-1 coaching forløb guider jeg dig igennem alle de nødvendige trin, for at du kan starte din drømmebusiness med de nødvendige evner og totalt ro i maven.

Tine Bihlet, en dygtig business coach specialiseret i at styrke kvindelige iværksættere med at finde troen på sig selv og opnå sine mål.

Feminin styrke og en urokkelig tro på dig selv

ER NØGLEN TIL AT UDLEVE DIN DRØM

Du er fagligt knalddygtig og dybt passioneret. Du har et kæmpe ønske om, at dele ud af din viden og hjælpe dine ideelle kunder.

 

Men så kommer tvivlen snigende og stopper dig i at udleve din drøm som selvstændig. Det skal vi have gjort op med. Kom med på et business forløb, hvor du får:

1. Iværksætter Mod
Redskaber til at finde troen på dig selv og dine feminine super powers.
2. Femme Focus
Fokus, overblik og time management. Vi sætter din business drøm i kalenderen, så den bliver en realitet.
3. Penge Power
Vi eliminerer din frygt for manglende omsætning, med et nyt finansielt mindset og økonomiske færdigheder.  
4. Business Skills
Du bliver afklaret omkring, hvem din målgruppe er, dine produkter, SoMe og din kommende hjemmeside. 
Tine Bihlet, en inspirende business mentor for kvindelige iværksættere der gerne vil have sjælen med i deres forretning.
Feminin styrke
Kvindelig iværksætter, der har tiden og friheden til at lege med sin datter på en smuk solskinsdag.
Kvindelig iværksætter der har tiden og roen til at starte sin dag med at lave yoga med udsigt til naturen.
Ung soloselvstændig kvinde, der arbejder på sin computer på en udendørs terasse.
Tine Bihlet, en erfaren coach, der specialiserer sig i at hjælpe kvinder med at tage skridtet fra lønansat til at starte egen virksomhed.
Forløbet er for dig, hvis...
 • Du arbejder fuldtid på et job, der ikke længere giver dig glæde og du oplever ofte at føle dig stresset.
   

 • Du strækker dig konstant for langt i hverdagens praktik og du savner at kunne være mere sammen med dine børn og partner.
   

 • Du drømmer om at starte din virksomhed, men du ved ikke hvor du skal begynde og mister troen på dig selv.

 • Dit mål er at gøre dig selv økonomisk fri, så du kan leve den livsstil, der passer til dig og din familie.
   

 • Du er åben overfor at tænke nye tanker, udvikle dig personligt og investere i dig selv, så du ikke længere udsætter din drøm.

Hvis du genkender dig selv ved flere af punkterne, så scroll videre.
Busines Road Map

Fra Dagdrømme til Selvstændig

Det gennemgår vi på forløbet

SE DE 6 MODULER HER 

Din Business Drøm

1. MODUL

Du har længe drømt om, at starte din virksomhed, men har af forskellige årsager ikke taget skridtet. På Modul 1 giver vi plads til, at alle dine tanker, kreative ideer, bekymringer og følelser om det at starte som selvstændig kommer frem. 1. Det er her vi lærer hinanden at kende, så resten af forløbet bliver unikt tilpasset til dine behov. 2. Vi zoomer ind på hvilken business ide du brænder allermest for at udleve. 3. Du bliver knivskarp på hvad der driver dig og dit formål.

Din Tidsplan

2. MODUL

Du aner ikke, hvor du skal finde tiden i en travl hverdag, til at starte din drømme virksomhed. Så vi skaber den struktur, der skal til for, at det kan lade sig gøre. 1. Vi tager udgangspunkt i din hverdag her og nu og lægger en plan for, hvordan du kan starte med at arbejde på din business allerede i dag. 2. Vi kigger på tidshorisonten for hvornår, du ønsker at gå selvstændig. 3. Jeg introducerer dig til mine favoritprogrammer når det kommer til overblik og tidsforbrug.

Din Pengeplan

3. MODUL

Hvordan klarer du din økonomi i overgangen fra lønansat til selvstændig? Det er en reel bekymring, som afholder mange fra at tage skridtet som iværksætter. Men det behøves ikke at være tilfældet. Vi laver din personlige pengeplan, der giver dig ro i maven hele vejen igennem. 1. Deltidsstilling Vi kigger på om du har råd til og mulighed for at gå ned på deltid eller skifte job til et arbejde med en højere grad af fleksibilitet. 2. Opsparing Det kan også være at løsningen for dig, er at vi finder frem til, hvor stor en opsparing du har brug for, inden du går selvstændig. 3. Vi får tallene på bordet, så det er tydeligt for dig, hvor meget du skal tjene i din kommende virksomhed, for at du kan leve af den.

Dit Mindset

4. MODUL

Det kan føles skræmmende at træde ud af det kollegiale fælleskab og trygheden ved at være på en arbejdsplads. 1.Som iværksætterinde får du redskaber til at styrke troen på dig selv og ikke lade tvivlen om dit eget værd overmande dig. 2. Du får identificeret dine Secret Super Powers 3. Vi kigger ud i dit netværk og finder dit "Personlige Heppekor".

Din Actionplan

5. MODUL

Hvor skal du helt konkret starte ift at oprette din virksomhed, SoMe og hjemmeside? 1. Jeg vejleder dig i oprettelse af virksomhed og cvr nr. 2. Vi klarlægger hvilke Sociale Medier du vil benytte til din markedsføring. 3. Jeg introducerer dig til, hvordan du kommer igang med at designe din hjemmeside.

Din Success

6. MODUL

Hvordan skaber du en business, der både giver økonomisk success på bundlinjen og som samtidig giver dig den livsstil du drømmer om. Det gør du ved, at vi i løbet af de 6 uger kobler dine feminie intuitive styrker med konkrete og praktiske redskaber. 1. Når forløbet er omme, er du gået fra en tanke om egen virksomhed til reelt at have taget handling på det. 2. Du kender nu din tidslinje for hvornår du er klar til at sige dit job op og gå fuldtid i din virksomhed. 3. Du har ro i maven fordi, du ved hvordan du skal klare dig økonomisk i overgangen fra ansat til selvstændig.

Ung iværksætter kvinde, der sidder med sin computer og deltager i online webinar.

Lets make it happen! 

Hvordan foregår det?
Fra dagdrømme til selvstændig er et 12 ugers individuelt coaching forløb.

Vi mødes 6 gange på Zoom eller fysisk på ZOKU Copenhagen til en 60 minutters coaching session.

I de 3 måneder har du fri adgang til mig mellem hver session på mail, messenger og sms.

På Forløbet får du også:

Audio Meditationer

Tjeklister 

Video Guides

Pris: 10.400 ,- eks moms

Tine Bihlet, en iværksætter coach der fokuserer på at styrke kvinder med sit online business mentor forløb.

Mød kvinder som dig 

KUNDE CASE

Cecilie, Fysioterapeut

Cecilie arbejder fuldtid på klinik som fysioterapeut og har gennem flere år gået med tanker om at starte selvstændig.

En travl hverdag med små børn

Men en travl hverdag med små børn efterlader ikke meget tid og samtidig ligger der en bekymring omkring det økonomiske ansvar.

Vi mødtes til en indledende snak

Vi planlagde et coaching forløb, der blev til en times walkn talk hver 14 dag på Amager. Allerede efter de første 4 gange havde vi fået grundlagt Cecilies kundegruppe, virksomhedsnavn, logo, koncept. Plan for sociale medier og tidsstyring.

TINE DIN BUSINESS COACH

LAD OS MØDES OVER EN VIRTUEL KAFFE

Du er SÅ tæt på at tage det afgørende skridt på din rejse henimod at blive selvstændig. Som din business coach vil det være min fornøjelse at hjælpe dig hele vejen i mål. 

Mine Super Powers 

Min stærkeste superpower har altid været: Intuition, kreativ tænkning og handlekraft. Kender du mon allerede dine super powers?

Min Baggrund

Jeg har været selvstændig siden 2007. Jeg har  arbejdet med krop, sind og sundhed gennem 20 år og kombineret det med 10 års side hustle som Wix Webdesigner. Se min faglige baggrund.

Jeg hjælper dig med

Skabe klarhed, fokus og overblik.

Styrke din intuition, så du hele tiden har dig selv med.

Konkret handling, så du opnår resultater.

Tine Bihlet, en inspirerende coach hjælper kvinder i sunhedsbranchen med at starte virksomhed.

Er du i tvivl om forløbet passer til dig?

SÅ LAD OS TAGE EN SNAK 

Invester I DIN BUSINESS

PRIS & BETALING

START REJSEN I DAG 

Pris: 10.400 ex moms

Ratebetaling:

Det er helt naturligt, hvis ikke du har det fulde beløb stående på kontoen i dag. Men lad det ikke holde dig tilbage fra at gå efter din drøm. Kontakt mig og så finder vi en ratebetaling, der passer godt til dig.

Fra Dagdrømme til Selvstændig

bottom of page